Force India forventer at være klar til Barcelona test.

Efter længere tids forsinkelse forventer Force India at være klar til pre-season testen i Barcelona.

VJM08 præsentation . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/2 2015 klokken 18:02

Force India deltog som bekendt ikke i testen på Jerez, fordi holdets bil til 2015 sæsonen, VJ08, ikke var køreklar endnu. Det regner holdet dog med, at den er til den sidste pre-season test, der forgår på Circuit de Catalunya i Barcelona fra d. 19. februar.

VJM08. Copyright Sahara Force India

Grunden til at Force Indias nye racer ikke er køreklar endnu er, at man for det første kun i sidste øjeblik fik lavet en kontrakt, så man kunne benytte sig af Toyotas vindtunnel. Vindtunnelen var nemlig udlånt til Caterham. Den anden grund handler om økonomi. Ifølge Force India er det nemlig blevet sværere at skaffe de nødvendige materialer fra underleverandører, som i stigende grad vil have deres penge med det samme, fordi de har haft penge i klemme hos Marussia og Caterham.

Marcus Ericsson. Copyright Caterham F1

Men nu skulle der som sagt være lys for enden af tunnelen for Force India, da man skulle være godt i gang med at producere chassiset til VJ08, så det kan gennemgå FIAs crashtests. Herefter kan man få bilen godkendt til brug og dermed have bilen klar til testen på Catalunya.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas som mulig afløser for Kimi? 1000 hestes V8 motorer nedstemt »