Button glad for Alonso

Verdensmesteren fra 2009, Jenson Button, er glad for, at han i den kommende sæson skal være holdkammerat med den spanske verdensmester fra 2005 og 2006, Fernando Alonso.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/2 2015 klokken 10:02

Jenson Button får som bekendt spanske Fernando Alonso som team kammerat i den kommende sæson. Det er den rutinerede brite meget glad for.

For selvom Alonso har ry for at være en meget svær mand at arbejde sammen med, så er han som bekendt også en fremragende kører, som Button mener kan give ham det modspil, han selv behøver for at kunne præstere.

Jenson Button, Jerez. Copyright McLaren media.

”Han er dobbelt verdensmester, og han har været med i feltet stort set lige så lang tid som jeg selv. Han har kørt for mange teams, og det tror jeg kan blive en stor fordel for os. Jeg har altid sagt, at jeg vil have de bedste kørere ved siden af mig, og at jeg ville elske at have Fernando Alonso som holdkammerat, og det har jeg nu. Det er et godt makkerskab, og jeg er sikker på, vi vil arbejde godt sammen,” udtaler Jenson Button.

Button og Alonso. Copyright McLaren Media

Med hensyn til Alonso, så har han ifølge Ron Dennis udtalt, at han accepterer, at de to kørere er lige, og at han ikke er den altoverskyggende førstekører, som han tidligere har villet være hos McLaren sidste gang og senest hos Ferrari.

Alonso og Ron Dennis. Copyright McLaren media

Om den kommende sæson bliver en dans på roser for Button/Alonso samarbejdet må tiden vise. Forholdet mellem de to kørere kan lynhurtigt ændre sig, hvis samarbejdet ikke fungerer.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt super-soft i 2015 Mercedes og Ferrari melder klar til Barcelona »