Ingen boykot af Australiens GP

Ifølge arrangørerne af sæsonpremieren i Melbourne er der ingen grund til bekymring. Løbet bliver gennemført, siger de.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 8/3 2015 klokken 09:03

Den megen polemik omkring Fernando Alonsos afkørsel i Barcelona, og hans efterfølgende afbud til næste weekends sæsonåbning i Melbourne, har som bekendt affødt en næsten endeløs række af spekulationer og konspirationsteorier.

Som vi også berettede om her på siden for nogle dage siden, florerede der sågar rygter om, at det australske Grand Prix risikerede at blive aflyst, fordi en række teams angiveligt truede med at boykotte løbet. Dette skulle ske som en reaktion på den manglende klarhed over årsagen til Alonsos uheld.

Arrangørerne af løbet i Albert Park i Melbourne melder nu ud, at løbet bliver kørt. Der er ingen grund til bekymring, siger de.

Billeder fra Australien 2014
Copyright Pirelli


Chefen for den australske Grand Prix organisation, Andrew Westacott, udtaler: ”Vi taler med både teams, Formel 1 organisationen og FIA flere gange dagligt, og en boykot har bestemt ikke været på tale.”

”Alle teams kommer til Melbourne. De glæder sig til starten på den nye sæson, alt deres gods er på vej, folkene fra Formel 1 er til stede i Albert Park for at sætte TV-udstyr op, og set fra vores perspektiv kører alt på skinner,” fortsætter han i en udtalelse til nyhedsbureauet AAP.

Billeder fra Australien 2014
Copyright Daimler Benz


”Vores eneste bekymring går på, om vi kan fastholde det australske publikums entusiasme gennem de 4 dage,” slutter Westacott.

Alt ser således ud til at være klar til sæsonstarten i næste weekend. Gode nyheder for alle os entusiaster.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren hårdt presset af nyt motorregulativ Button overvejede fremtiden »