Max vil smadre det hele

Sønnen af den tidligere F1 kører, Jos 'The Boss' Verstappen, Max Verstappen, vil være den yngste kører i F1 nogensinde, når sæsonen begynder, men det er ikke den eneste rekord, han vil slå.

Max Verstappen . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 8/3 2015 klokken 17:03

Hollænderen vil være fyldt 17 år og 166 dage, når han stiller til start ved Australiens GP for Toro Rosso.

Det vil naturligvis gøre manden til den yngste nogensinde, der deltager i et F1 Grand Prix, og alene det må vel siges at være en bemærkelsesværdig bedrift. Bare ikke for Max Verstappen.

Til The Telegraph udtaler han følgende:
"Jeg vil slå andre rekorder. Jeg vil slå alle rekorder. Rekorden for flest sejre, rekorden for flest titler. Det er det eneste, som betyder noget."

Forud for sæsonstarten har både Red Bulls Helmut Marko og Verstappens chefingeniør, Xevi Pujolar, være ude med store roser til hollænderen. Østrigeren sammenligner hollænderen med Ayrton Senna, mens ingeniøren ikke er i tvivl om, at han er den bedste, der er set indtil videre.

Selv tager Hr. Verstappen det hele i stiv arm.

"Jeg sammenligner aldrig mig selv med andre. Du er altid dig selv. Man har sin egen stil, og min er Max Verstappen stilen. Det er altid rart at høre, men det gør ingen forskel. Jeg er nødt til at tage store skridt, det giver mig ikke mere selvtillid eller skaber større pres," slutter Verstappen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button overvejede fremtiden F1-optakt 17.30 »