Der sker ting og sager hos Haas F1

Haas F1 Team, der efter planen skal træde ind i Formel 1 feltet i 2016, har hentet lidt mandskab med stor Formel 1 erfaring.

Det amerikanske flag. . Copyright Peter Hartig

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/3 2015 klokken 20:03

Der begynder at ske ting og sager hos Haas F1 Team, der efter planen træder ind i Formel 1 feltet i 2016. Det amerikanske team har i dag offentliggjort, at man har skrevet kontrakt med en række personer med stor Formel 1 erfaring.

Den første man har skrevet kontrakt med er Ben Agathangelou, der skal være teamets nye aerodynamiske cheftekniker. Det job har Agathangelou tidligere haft hos både Red Bull og Ferrari.

Derudover har man skrevet kontrakt med Dave O`Neill, der skal være teamchef for holdet. O`Neill var teamchef for Jordan F1 fra 1998 til 2005 og har senest arbejdet for Marussia. Hos Marussia har man også hentet Rob Taylor, der skal være chefdesigner for Haas F1 Team. Taylor har en fortid hos McLaren, Red Bull, Toro Rosso og Jaguar.

Ud over de nytilkomne på mandskabsfronten, så meddeler Haas F1 Team også, at Agathangelou og Taylor allerede har været i gang med at designe en model af teamets bil til 2016 sæsonen, så man allerede nu er klar til at begynde at arbejde med bilen i vindtunnel. Haas F1 Team siger selv, at man er der, hvor man skal være med hensyn til forberedelserne til 2016 sæsonen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas forudser hård kamp Sauber tabte, men appellerer »