Coulthard: Red Bulls trusler skal tages alvorligt

David Coulthard udtaler efter løbet i australien, at Red Bulls trusler skal tages alvorligt, da F1 ikke har råd til at miste fire biler fra gridden.

David Coulthard i en RB6 igennem Nyhavn . Copyright Ewert Foto

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 20/3 2015 klokken 08:03

Efter Australiens GP, hvor Mercedes fortsatte hvor de slap i 2014 og kørte deres konkurrenter bagud, fik Red Bull til at gå ud og rasle med sablen og bedyre, at deres afgang fra sporten kunne være snarlig.

Både Christian Horner og Helmut Marko har efter premieren været ude og påpege, at teamejer Dietrich Mateschitz, der er standhaftig kritiker af de nuværende motorer, er i fare for at miste interessen for sporten.

"Disse motorer er ikke den rigtige løsning for F1, og der ville blive sagt det samme, selv om Renault havde været i front," udtaler Coulthard til planetf1.com.

"De tekniske regler er alt for komplicerede, ikke til at forstå og alt for dyre. Teamcheferne burde sætte sig ned og seriøst begynde at arbejde sammen på en løsning. De her gutter (Horner, Wolff og Mateschitz red.) er beføjet og i kontrol, så de siger ikke noget, som de ikke har beføjelsen til at handle på."

"Så man skal tage alle disse personer seriøst, for historien har vist, at leverandører kommer og går, teams kommer og går, kørere kommer og går, og hvis Red Bull går, så tager de fire biler med sig, og det er noget, som sporten ikke har råd til. Man kan ikke bare smække døren," slutter Coulthard.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault interesserede i Toro Rosso Bottas på vej tilbage »