Manor har fået sine numre

Manor Marussia er klar til løbet i Malaysia denne weekend. Efter skuffelsen i Australien er det engelske hold klar til at deltage i denne weekends Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix. Samtidig har holdets to kørere fået deres numre.

Will Stevens . Copyright Marussia F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/3 2015 klokken 17:03

Det bliver Will Stevens og Roberto Merhi, der skal styre de to Manor-racere rundt på Tilke-banen i Sepang. Rygterne har ellers gået på, at Roberto Merhi kun er en midlertidig løsning, men om han er det eller ej, så er løbet i Sepang nok kompensation for det forfejlede forsøg på at køre i Melbourne.

De to kørere har også fået deres numre, og det at de ikke havde dem i Australien, det giver alligevel lidt stof til eftertanke. Jeg havde egentlig forventet, at Will Stevens ville køre med nummer 46, som var det nummer han brugte i Abu Dhabi sidste år, men nej.

Will Stevens kommer til at køre med nummer 28. Kollegaen Roberto Merhi derimod kommer til at køre med det højeste mulige nummer tilgængeligt. Den spanske kører får nummer 98.

Den hurtige læser vil måske spørge, hvorfor 98 er det højest tilgængelige nummer, men det skyldes, at Adrian Sutils nummer 99 først bliver frigivet efter to år uden kørsel i Formel 1.

Spændende bliver det at se, hvad holdet kan i weekenden. Bil Magasinet Formel 1 dækker naturligvis alle weekendens begivenheder.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Alonso klar til Malaysia Lotus får ny udviklingskører »