Ricciardo: Du skal køre som bedstemor

Daniel Ricciardo ser frem mod næste GP i Shanghai, men vurderer samtidig, at kørerne skal være yderst forsigtige med deres dæk på deres ud-omgang, da dækkenes tilstand hurtigt forværres.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 3/4 2015 klokken 10:04

Red Bull sigter efter at komme stærkt tilbage efter et sviende nederlag i Malaysia, hvor storebror oven i købet blev sat til vægs af Torro Rosso.

En fælles bekymring blandt alle hold er dog den korte levetid på option-dækket, hvilket får Ricciardo til at sammenligne kørslen med det, ens bedstemor præsterer.

"Det er lidt ekstremt, men jeg vil hellere have dette scenario, end når det tager to til tre omgange at få kørt varme i dækkene. Det faktum, at det kommer med det samme, er vildt. I kvalifikationen skal du køre som en bedstemor, mens du desperat kæmper for ikke at ødelægge dækkene, inden den flyvende omgang starter," udtaler australieren til planetf1.com

Shanghai banen har én af de længste langsider på kalenderen, og her er australieren heller ikke sen til at erkende, at du kan blive distraheret.

"Den er lang, okay? Jeg ville kunne nå at drikke en Red Bull, inden jeg nåede til enden. Jeg har hørt en del kørere udtale, at det er en smule kedeligt. Ha! Hvis de synes, at det er kedeligt i en F1 bil, så skulle de prøve at køre nedad den i en Formel BMW. Jeg kørte her som barn, med al den entusiasme jeg havde, og tro mig, det var en af de langsider, hvor jeg ville række ud efter en bog, hvis jeg havde en," slutter Ricciardo.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel bliver langsommere Hamilton set storsmilende på vej mod banken »