• Forside

Har Räikkönen skrevet under hos Ferrari?

I et interview med den tyske weekend avis Bild, udtalte Ferraris tekniske chef Jean Todt, at Kimi Räikkönen var Ferraris fremtid. Det har fået flere medier til at udtale, at Ferrari allerede har en aftale med den finske Mclaren pilot.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/7 2006 klokken 13:07


Til trods for, at Renault flere gange, har meldt ud at de vil have Kimi Räikkönen på deres hold, er der nu noget der, igen, peger på at det bliver Ferrari der løber med den finske pilots arbejdskræft.

Jean Todt udtaler direkte, at Kimi Räikkönen er en del af Ferraris fremtidsplaner. Dog sætter han ikke årstal på. Så man kan vælge at fortolke sagen som man vil.

De fleste regner med, at hvis Kimi vælger at skifte til den røde kørerdragt, vil det kun ske, hvis Michael Schumacher vælger at indstille sin karriere. Schumacher vil måske stoppe, efter denne sæson, såfremt han bliver verdensmester igen. Hvis ikke det lykkes, forventer de fleste, at han tager et år mere.

Hvis Schumacher tager et år mere, er der meget der tyder på, at det bliver med Felipe Massa som holdkammerat i endnu en sæson, mens Kimi Räikkönen måske tager et år ved siden af Fernando Alonso, hvilket í givet fald, vil blive særdeles spændende.

Men hvis Renault får held med, at få den hurtige finne over på det franske hold, il der næppe være stor sandsynlighed for, at Kimi Räikkönen kommer til Ferrari i 2008.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.