Der var flest som jublede

Nico Rosberg mener der var flere der jublede af ham, end der var folk der buhede af ham under det netop overståede britiske grand prix.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/7 2016 klokken 09:07

Der var mange som buhede af Lewis Hamilton, da han vandt det østrigske grand prix for snart to uger siden. Der var nemlig mange tyske tilskuere på Red Bull Ring og de var ikke glade for, det som var sket på sidste omgang. De mente nemlig at Hamilton skulle have ladet være med at overhale Nico Rosberg, så derfor var de ikke flinke ved briten da han stod på podiet. Den behandling af verdensmesteren havde fået nogle til at spekulere i om de britiske tilskuere, ville gøre det samme ved Rosberg, da der blev kørt på Silverstone i weekenden, men så galt gik det ikke.

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Tyskeren kunne godt hører nogle som råbte buhe efter ham, men han hørte flere der jublede, mens han stod på podiet.

"Der var rigtig mange som buhede af Lewis i Østrig, men det var ikke så slemt for mig i den her weekend. De fleste engelske tilskuere støttede mig og jublede, så jeg vil ikke tænke på de 15-20 personer som ikke kan lide mig. Det er nemlig ikke det rigtige at gøre, fordi jeg har det bedst med at takke dem som støtter mig, for deres fantastiske støtte. De britiske fans er fantastiske og de holder med os alle og ikke kun deres egne kørere," lyder det fra Nico Rosberg.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


En ting er at Nico Rosberg ikke gider fokusere på de få tilskuere som måske buher af kørerne, men det er der andre der gerne vil. Siden det britiske grand prix har Lewis Hamilton nemlig været på banen, med en klar kommentar til disse personer. De skal holde deres mund, fordi folk der buher af kørerne høre ikke til i Formel 1 og det kan man vel nærmest ikke være uenig i.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ericsson: Jeg var heldig Hjemmebaneløb gjorde ondt »