Ferrari giver op

Med en 2023 sæson som har været en tilbagegang i forhold til året før, har Ferrari nu smidt håndklædet i ringen for i år.

Miamis GP . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 20/8 2023 klokken 10:08

Sæsonen 2023 er ikke gået så godt som håbet, og heller ikke så godt som 2022 hvor Ferrari i lang tid kæmpede med om mesterskabet.

Nu er der mere dårligt nyt for håbefulde Ferrari fans. Holdchefen, Fred Vasseur, har udtalt til Gazzeto dello sport at men simpelthen er stoppet udviklingen af dette års bil.

”Vi har nogle allerede godkendte dele som vil komme på bilen i enten Qatar eller Austin, men vi er stoppet med at bruge udviklingstid i vindtunnellen,” udtaler Vasseur.

Frederic Vasseur ny teamchef hos FerrariFrederic Vasseur ny teamchef hos Ferrari
Copyright Ferrari Media


Som de fleste andre hold, er Ferrari nødt til at se fremad for at lukke hullet op til de dominerende Red Bulls, og vil derfor bruge tiden herfra til at udvikle på næste års model.

”Data fortæller os at vi bliver nødt til at være aggressive med næste års racer, og vi er stadig på det mere filosofiske stadie i udviklingen, men vi vil gå helt grundlæggende til værks og kører allerede på fuld kraft med simulationer og ligninger. Det er væsentligt at vi kan lave en bil som er konkurrencedygtig uden at den kører på marginen hele tiden,” fortæller Vasseur.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Oplev en F1-racer i København Toto har fundet sin afløser »