Flere kilometer til Sirotkin

Russiske Sergey Sirotkin har allerede fået en del tid i Renault-raceren, men han kan åbenbart se frem til endnu mere.

Sergey Sirotkin . Copyright Formula1.com

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/11 2016 klokken 09:11

I denne sæson har Renault som bekendt haft Kevin Magnussen og Jolyon Palmer, som deres faste Formel 1-kørere. Teamet har dog også haft et par talenter tilknyttet, som har fået lidt tid i bilerne ved flere lejligheder. De to kørere er Esteban Ocon, som dog ikke har testet siden august, fordi han kører for Manor, samt russiske Sergey Sirotkin, som har testet for teamet lidt hist og her.

Sergey Sirotkin
Copyright Sauber Motorsport


Esteban Ocon skifter som bekendt til Force India i næste sæson, så han er ude af billedet hos Renault, men det er Sirotkin ikke. Renaults-teamchef Frederic Vasseur har nemlig afsløret overfor flere medier, at den 21-årige russer kan se frem til at få noget mere tid i Formel 1-raceren.

"Han gjorde det rigtig godt da han testede for os i Sochi, fordi han var meget dedikeret og involveret i det arbejde vi lavede dernede. Hans forhold til teamet og dem der arbejder her er også rigtig godt, så derfor vil jeg gerne samarbejde med ham. Vi er nemlig meget taknemlige for det arbejde han laver for os, derfor skal vi finde en måde der kan give ham så mange kilometer i bilen som muligt. Derfor kan han se frem til nogle flere første frie træninger og tests," lyder det fra Vasseur.

Sergey Sirotkin
Copyright Renault Motorsportmedia


I denne sæson har Sergey Sirotkin været ude at køre i to af de første frie træinger. Den unge russer var nemlig ude at køre på hjemmebane i Sochi, samt det seneste grand prix i Brasilien. Udover rollen som test og udviklingskører for Renault, så deltager russeren også i GP2-mesterskabet. Her er det blevet til to sejre og en øjeblikkelig fjerdeplads. Der mangler dog fortsat to løb, så med lidt held kan russeren hente tredjepladsen i mesterskabet, som han i øvrigt også hentede i sidste sæson.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kongen vender tilbage Ungt Williams-talent klar til at skifte spor »