Gutiérrez vil have renset luften

De fleste så Haas-køreren Esteban Gutiérrez smide med sine handsker, efter at være tvunget til trække sig ud af løbet med en elektrisk defekt under Brasiliens Grand Prix. Nu skal luften renses.

Esteban Gutierrez Australien 2016 . Copyright ukendt

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/11 2016 klokken 13:11

Det har ikke været den bedste sæson for Esteban Gutiérrez i Haas F1, hos hvem han stadig mangler at score point. Det har heller ikke gjort det bedre, at Kevin Magnussen i sidste ende løb med det sidste sæde i mexicanerens team.

I forbindelse med weekendens grand prix i Abu Dhabi blev Gutiérrez spurgt, om han har fået talt ud med teamchef Guenther Steiner om de frustrationer, der slog ud i lys lue, da mexicaneren kylede handskerne igennem luften efter at være kommet ind i garagen.

”Nej, det har vi ikke, men det er på agendaen,” lød det fra Gutiérrez.

”Det vil blive en interessant samtale men også godt at få renset luften. Der er ingen problemer. Du så noget ske i Brasilien, men det var bare det forkerte tidspunkt. Det var ikke fordi der foregik noget andet bag kulisserne.”

Esteban Gutierrez.
Copyright Haas F1


”Der er ingen historie bag det. Det var ikke den mest hensigtsmæssige måde at reagere på fra nogen af parterne, men somme tider er disse situationer bare følelsesladede. Det betyder, at vi er et team, og det vil vi lære af.”

Mexicaneren understreger, at der er – og altid har været – gensidig respekt imellem parterne.

”Det er mine intentioner at få afsluttet tingene på en ordentlig måde, og det er også deres (Haas, red.), hvilket siger en hel del om dem,” forklarede Gutiérrez.

Esteban Gutierrez. Brasilien 2016.
Copyright Haas F1


”Det vil blive en åben og ærlig snak, som også bliver afslutningen på et godt samarbejde. De gav mig muligheden for at arbejde med dem i denne sæson, og jeg er Gene og Guenther meget taknemmelig. Vi har alle gjort en stor indsats, selv om det har været en vanskelig sæson.”

Mexicanerens frustrationer stikker dog ikke dybere, end at teamejer Gene Haas og Guenther Steiner er inviteret med til kørerens bryllup i januar måned næste år.

”Jeg inviterede dem efter at beslutningen var taget, og de vil være der i januar. Den religiøse del af brylluppet er i januar, og det er den vigtige del. Invitationen er fra mig selv. Jeg har givet mit bedste og de er inviteret.”

”Måske kommer de endda med en titaniumring fra Haas Automation,” sluttede Gutiérrez med et smil.

Gutiérrez er stadig i spil til et af de to sidste sæder hos henholdsvis Manor og Sauber.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button med særligt tilbud til Hamilton Billedserie: Pirelli viser 2017-kollektionen frem »