Hollands GP: Vejrudsigten

Efter en ekstrem våd weekend i Belgien, hvor vi endte med at få et "ikke"-løb, er Formel 1 feltet nu rykket til Holland, hvor Zandvoort banen skal indvies. Vejret ser markant bedre ud end i Belgien, men ikke helt perfekt tørvejr venter dem.

Spaniens Grand Prix 2017. Torsdag. Skyer over Red Bull Media Station . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2021 klokken 07:08

Der er ikke de store chancer for, at vi skal igennem en ekstrem våd weekend, som den i Belgien, når Formel 1 feltet i den kommende weekend indtager den hollandske bane Zandvoort.

Men tørvejr i hele weekenden, er heller ikke noget vi skal forvente.

Fredag Her venter der kører og hold, samt ikke mindst de mange tilskuere der har fået lov til at komme ind på banen, en kølig, men tør dag.
Temperaturerne bliver omkring 15 til 17 grader, med en let vind.

Lørdag Her stiger temperaturene en anelse, med et varsel om 15 til 18 grader. Lidt mere sol men også en varsel om, at der kan komme et par dråber regn.

Søndag Vi håber alle på, at vi skal se et Formel 1 løb i den kommende weekend. Der er heller ikke meget der tyder på, at det igen vil blive regnet væk.
Temperaturerne stiger markant, til omkring 21 grader, men chancen for regn tiltager også, især hen mod eftermiddagen, hvor løbet skal afvikles. Samtidig tiltager vinden en anelse.

Så alt i alt, er der ikke noget der tyder på at vi vil få endnu et løb, der regner væk, men måske lidt udfordringer med vand på banen under løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejrudsigten Italiens GP: Vejrudsigten »