Horner bekymrer sig ikke om Mercedes

Red Bull-chef, Christian Horner, anerkender at Mercedes lider, men siger samtidig at det ikke er noget han bekymrer sig om. Han ser mere på, hvordan Red Bull kan slå Ferrari.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2022 klokken 10:03

Der er blot blevet afviklet to løb i år, men det har været to, meget intense løb, hvor det har været Red Bull, som den ene part man havde forventet at se i front, mens det andet hold i front, har vist sig at være Ferrari.

Mercedes har, med deres vilde og meget anderledes design, åbnet op for en boks fyldt med udfordringer.

Der er næppe tvivl om, at Mercedes nok skal få styr på deres bil, men som det er lige nu, er det ikke dem Red Bull og Ferrari kæmper mod.

Det bekymrer dog ikke Christian Horner, der udtaler, at hans fokus udelukkende er rettet mod deres eget hold og hvor de kan forbedre sig, frem for at se på hvor skidt det går for Mercedes.

"Vi er i en tæt kamp med Ferrari, mens jeg erkender at vi kan se, at Mercedes kæmper," kom det fra Horner i et interview med Express efter weekendens løb i Jeddah.

"Vi ser dog ikke på hvad de gør, men har fuldt fokus på vores egen udvikling."

"Vi forventer at Mercedes vil blande sig i kampen i front, men som det er nu er det Ferrari og Red Bull der kæmper om sejrene, hvorfor det er her vores fokus er," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull slanker sig Aston Martins problem er Stroll »