Horner:  Sølvpilene er favoritter.

Der kommer et nyt reglement i Formel 1 næste sæson, men det vil fortsat være Mercedes, der er favoritter, hvis man spørger Christian Horner.

Daniel Ricciardo og Christian Horner. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/12 2016 klokken 10:12

Red Bull Racing var det altdominerende team fra 2010 til 2013, hvor man ved hjælp af Sebastian Vettel vandt fire VM-titler i træk. Sidenhen overtog Mercedes dominansen ved at vinde tre titler i træk fra 2014 til 2016. I 2017 kommer der så en del ændringer omkring reglementet, ændringer som måske kan betyde, at der bliver vendt op og ned på hierarkiet i Formel 1. Det er dog ikke sikkert det kommer til at ske. Red Bulls Christian Horner er nemlig ikke sikker på, at det nye reglement ændre ret meget.

Daniel Ricciardo og Christian Horner.
Copyright Red Bull Contentpool


Horner tror fortsat på, at de tyske sølvpile fra Mercedes vil være en dominerende faktor og de store favoritter til at nappe endnu en VM-titel.

"Mercedes har godt nok nogle ting kørende omkring deres ekstra sæde og deres tekniske personale, men udover det er de et rigtig stærkt hold. Det bliver spændende at se, hvordan de klarer den sag med de ledige sæde, fordi det virker som om, de ikke har ret mange muligheder. Det vil dog ikke få den store betydning, fordi de fortsat vil være de største favoritter til titlen," lyder det fra Christian Horner.

Daniel Ricciardo og Max Verstappen.
Copyright Red Bull Contentpool


Mercedes vandt 19 løb i sidste sæson, hvilket betød at sølvpilene løb med alle titlerne for tredje sæson i træk. Der var dog et team som kunne drille tyskerne i ny og næ og det team var Christian Horners Red Bull-team. Østrigerne snuppede 2 sejre, hvoraf den ene var til Max Verstappen i Spanien og den anden var til Daniel Ricciardo i Malaysia. Derfor skal man ikke kunne afvise at Red Bull endnu en gang kan drille Mercedes, men alt kan ske med et nyt reglement, så vi må vente til den nye sæson, før vi finder ud af, hvordan det kommer til at gå.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie: Ingen kan slå Lewis Ingen ny Mercedeskører i 2016 »