Horner: Vettel skal have en reprimande

Sebastian Vettel brugte nogle ikke så pæne ord om Charlie Whiting i weekenden, så nu mener hans gamle chef, at tyskeren skal have en reprimande, eller måske en straf.

Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 31/10 2016 klokken 23:10

Det gik vildt for sig på de sidste omgange af gårsdagens løb i Mexico. Max Verstappen skar som bekendt hen over græsset, da Sebastian Vettel forsøgte at overhale ham og hollænderen opgav ikke sin position, som han egentlig burde have gjort. Det førte til en meget sur og frustreret Sebastian Vettel, som fik sagt en masse mindre pæne ting over radioen. En af de ting der blev sagt var at Charlie Whating skulle ”F.... Af,” en meget grov kommentar, som skal give en form for straf, hvis man spørger chefen for Red Bull.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Christian Horner forventer i hvert fald, er der bliver gjort et eller andet, fordi man må ikke fornærme dommeren.

”Der vil altid være følelser indblandet, når man er midt i en masse ballade. Så jeg kan godt sætte mig ind i det, men problemet er bare at man bliver straffet i andre sportsgrene når man fornærmer en dommer på den måde, så derfor vil jeg være meget overrasket, hvis der ikke kommer en reprimande eller en straf ud af det Sebastian sagde,” lyder det fra Christian Horner.

Christian Horner
Copyright Red Bull Contentpool


Red Bull-teamchefen fortsætter i øvrigt med at sige, at han aldrig har oplevet Sebastian Vettel sådan før. Da tyskeren var hos Red Bull oplevede de i hvert fald ikke, den der grimme attitude overfor andre. Så sent som i fredags var Vettel jo ude at kalde Fernando Alonso en idiot over radioen, fordi spanieren kom i vejen for ham under den ene træning. Både Alonso og Horner ser det dog som et tegn på at den firdobbelte verdensmester er meget presset, men derfor er det naturligvis ikke okay, at opføre sig sådan.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Weekenden i billeder FIA bøjede reglerne for Hamilton »