Hülkenberg får endnu en tur

Nico Hülkenberg trådte til, da Sebastian Vettel fik Covid-19. Nu er der gode nyheder til Hulkens fans.

Hülkenberg . Copyright Aston Martin

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 25/3 2022 klokken 10:03

Nico Hülkenberg er kendt for sin rekord for flest F1-løb, uden at være på podiet. I dansk sammenhæng er han nok mest kendt for episoden i Ungarn med Kevin Magnussen og danskerens kommentar om “kronjuvelerne”.

Men de senere år er tyskeren kendt for at være mr. Stand-in for sygemeldte kørere. Seneste tilfælde var i Bahrain, da den corona-ramte Sebastian Vettel måtte overvære løbet fra sidelinjen.

Nu er der gode nyheder til Hülkenbergs fans. Tyskeren skal nemlig også køre Vettels Aston Martin-racer i Saudi-Arabien. Det skriver Aston Martin i en pressemeddelse.

Sidste weekend blev tyskeren hevet ind med lynets hast og kastet direkte for løverne i den nye bil.

Den her weekend har Hulken dog haft lidt bedre betingelser, da han har kørt massere af omgange i teamets simulator. Derfor er han også bedre forberedt.

Selv siger tyskeren: “Efter at have stiftet bekendtskab med AMR22 i Bahrain i sidste weekend, vil løbet i Saudi-Arabien give mig mulighed for at udvikle og forbedre min forståelse af bilen yderligere.”

“Derudover har det arbejde, jeg lavede i simulatoren tidligere på ugen givet mig noget ekstra indsigt og hjulpet mig med at forberede mig til denne hurtige bane.”

“Jeg ønsker selvfølgelig Sebastian en hurtig bedring, men jeg ser virkelig frem til udfordringen og vil gøre mit bedste for hele holdet i denne weekend,” slutter Nico Hülkenberg.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Saudi Arabiens GP: løbsoptakt Red Bull har fundet problemt »