Jeg er glad for at komme til Renault

Før var den 99,9% sikker men nu er den 100% sikker. Nico Hülkenberg skal til Renault og her kan I læse, hvad han siger til det.

Le Mans 2015 . Copyright Porsche Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/10 2016 klokken 14:10

For nogle timer siden skrev vi her på siden, at Nico Hülkenberg var blevet fritstillet af Force India. Det tog vi som et klart signal om, at den var sikkert at han skulle til Renault. Det viste sig da også, at være tilfældet, fordi nu har tyskeren selv og det franske Formel 1-team været ude at offentliggøre skiftet. Renault har i den forbindelse lagt en pressemeddelelse på nettet, hvor man kan læse udtalelser fra både Nico Hülkenberg og teamets øverste chef Jérôme Stoll.

Porsche #19 vinder Le Mans med Earl Bamber, Nico Hulkenberg og Nick Tandy
Copyright Porsche Motorsport


De er begge meget glade for at de i fremtiden skal arbejde sammen og de tror at de sammen kan få Renault tilbage til toppen af Formel 1-feltet.

"2017 vil være den anden sæson i Renaults comeback til Formel 1, hvilket betyder at det er nu vi skal tage et skridt op og skabe et fundament som kan give os succes i fremtiden. Til det skulle vi bruge en rutineret kører, som tørster efter at komme på podiet og den kører er Nico Hülkenberg. Han er en talentfuld, dedikeret og motiveret kører, som kan hjælpe os til at skabe bedre resultater i den kommende sæson. Derfor glæder vi os til at se ham i vores nye 2017 bil," lyder det fra Stoll.

De positive kommentarer fra chefen bliver bakket op af Nico Hülkenberg selv, som er meget glad for at have fået chancen for at køre for Renault.

"Jeg er meget glad for, at jeg skal køre for Renault i de kommende sæsoner. Renault har altid været en stor spiller inden for motorsport, hvilket bl.a. har givet mig en masse gode minder. Da Michael Schumacher kørte for dem, fik han ikke bare gjort Tyskland til en Formel 1-nation, men han fik også skabt min gejst og passion for racing. Derfor vil jeg gerne være en del af Renault-familien og være med til at udvikle deres bil og skrive nye succes historier," lyder det fra tyskeren.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Det skal så lige med, at Michael Schumacher aldrig har kørt for Renault, men han har kørt for Benetton, som den gang ejede fabrikken i Enstone, som Renault har haft siden de overtog først Benetton og senest Lotus. Den tyske verdensmester vandt to af sine VM-titler hos Benetton, hvoraf den ene var med Renault-motor, så det er derfor Nico Hülkenberg taler om Schumacher og Renault i denne meddelelse. Hvorom alting er, så bliver det spændende at følge Nico Hülkenberg i fremtiden og han ønskes en masse held og lykke her fra.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Hülkenberg til Renault Wolff: Tilbage hvor vi startede »