Jenson skal tage en beslutning

Claire Williams vil gerne give Jenson Button et år mere i Formel 1, skulle McLaren vælge at stoppe deres samarbejde med den populære brite. Men han skal se at komme ud af hullet, Claire vil ikke vente meget længere.

Claire og Frank Williams . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/8 2016 klokken 15:08

”Jeg vil ikke sidde og vente på at Ron Dennis eller Jenson Button selv tager en beslutning”, udtaler Claire Williams efter løbet på Hockenheim.

”Det er os der vælger hvem der skal kører for os, ikke omvendt”, understregede Williams.

Williams er ikke et fabrikshold, hvilket betyder at de skal fokucere mere på omkostningerne, men modsat de andre private hold, Sauber, Force India, Manor og Haas, har Williams en ret god økonomi, hvilket betyder at de har et større marked af kørere at vælge mellem.

”Vi er ikke interesseret i at få en kører ind på holdet, der ikke allerede har et godt navn i sporten, det er slet ikke der vi er”, kom det uddybende for Williams.

”Vi vil gerne genansætte Jenson Button efter denne sæson, men han er ikke den eneste vi har kik på”, tilføjede den bestemte dame.

Der har været en del rygter fremme om, at Sergio Perez skulle være på vej til Williams, noget Claire ikke vil afvise, men tilføjer samtidig at hun ikke har talt så meget med ham, men syntes at han virker som en god fyr.

Jenson Button er, som det er nu, dyrere end Perez, men han har også en god marketingsværdi, der betyder at Williams kunne være interesseret i at betale mere for ham, end for Perez, der dog har opbakning fra en af verdens rigeste folk, Carlos Slim.

Jenson Buttons kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson og McLaren forventes at tage Stoffel Vandorne ind, som så skal i lære hos Alonso, inden han forventes at stoppe efter 2017 sæsonen.

Williams annoncerer deres kører line-up for 2017 på Monza i starten af september.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tysklands GP: Dagen derpå Sådan tester Pirelli »