Kimi og Seb skal mødes med chefen

De to Ferrari-kørere var ikke særlig glade for Max Verstappen under det belgiske grand prix, så nu skal de holde møde med Charlie Whiting, for at tale om den unge hollænder.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel på podiet med Max Verstappen . Copyright Ferrari F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/9 2016 klokken 21:09

Da de to Ferrari-racere ramte hinanden i det første sving på Spa i søndags, mente de med det samme at det var Max Verstappens skyld, fordi han pressede sig på. Senere i løbet var den så gal igen, da han var inde og spærrer for både Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen, mens de forsøgte at overhale ham. Det var de to Ferrari-drenge heller ikke helt tilfredse med og det er de stadigvæk ikke. Derfor går der rygter om, at Vettel og Räikkönen, skal have en samtale med Charlie Whiting, hvor man taler om den unge hollænders kørestil og hvad FIA skal gøre ved det.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Flere og flere kørere er nemlig begyndt, at blive meget frustreret over den unge hollænders måde at køre på, så Whiting vil eftersigende gerne mødes med de to kørere, så han bedre kan forstå deres frustrationer. Samtalen skal også gøre, at kørerne får en større forståelse for, hvad der er tilladt at gøre på banen, altså noget af det som Vettel snakkede om til dagens pressekonference. Alt det tyskeren snakkede om til pressekonferencen, kan i læse om i en artikel, der blev lagt op tidligere på dagen.

Bernie Ecclestone og Charlie Whiting
Copyright FIA Images


Det skal dog lige med, at det på nuværende tidspunkt er uklart om mødet har fundet sted, fordi flere medier melder om, at mødet skal finde sted, men ikke præcis hvornår. Det kan have fundet sted i dag torsdag, men der går også rygter om, at det først finder sted en gang i morgen aften. Hvorom alting er, så følger vi naturligvis sagen og vi melder noget ud, så snart vi høre noget.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Checo: Her har jeg min fremtid på plads Vettel: Jeg er ikke så hadet som troet »