Max prøver at forklare sig

Max Verstappen udtalte forleden, at han syntes Jacques Villeneuve skulle undlade at kommentere på hans kørestil, da han jo selv havde slået en ihjel. Men det mener han nu ikke, at det helt var sådan han sagde det.

Ungarns GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2016 klokken 12:09

Under gårsdagens pressemøde, udtalte Max Verstappen overfor blandt andet BMF1.DK, at hans udtalelse omkring den omkommende marskal efter et Villeneuve uheld, var blevet fejlfortolket.

Han ville på ingen måde vise mangel på respekt overfor marskallen og hans familie, men blot understrege at Villeneuve selv havde hørt til blandt de farlige på en Formel 1 bane.

Max ville således ikke afvise, at han faktisk havde sat at Villeneuve havde slået en mand ihjel i forbindelse med jobbet som Formel 1 kører, men kun at hans pointe var Villeneuve kørsel, ikke at marskallen var død.

Jacques Villeneuve i Bahrain
Copyright Ikke sat!


Teenageren Max Verstappen, skal nok have et ekstra kursus i at tænke for han taler, hvilket også var tydeligt på hans pressekoordinator, der tydeliggjorde, at dette emne ikke længere skulle debatteres.

Lad os håbe på, at Max Verstappen under dagens løb, viser det de fleste elsker ham for, nemlig at kører stærkt, og ikke det mange skælder ham ud for, at kører hensynsløst.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klumme: Farvel og tak for alt Ricciardo: Det gjorde ondt »