Mere power til Vettel

Sebastian Vettels bil får en del mere power at gøre med, når den kommer på banen i Canada. Den har nemlig fået sig en ny turbo.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/6 2016 klokken 20:06

Inden sæson start så det ud til, at Ferrari for alvor skulle til at byde Mercedes op til dans, i kampen om løbssejre og titler. Sådan er det dog langt fra gået, de røde fra Maranello har godt nok været hurtige til tider, men når de virkelig har skulle præsterer har de enten manglet hestekræfter eller været meget uheldige. Den sidste del har man forsøgt at gøre noget ved, men uden held, så nu har man valgt at give Sebastian Vettels motor noget mere power.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Tyskeren har nemlig fået monteret en ny turbo i sin bil, hvilket skulle gøre det sjovere at være Vettel, hvis man spørger Mattia Binotto, der er chef for Ferraris motor afdeling.

"I Canada er det vigtigt at hele systemet leverer alt hvad det kan trække. Det er vigtigt at have power på langsiderne, men det er også vigtigt at kunne accelerere hurtigt ud af de langsomme sving. Derfor kommer vi med en turbo opdatering til motoren, mens Shell kommer med et nyt brændstof som kan få motoren til at yde dens maksimale," lyder det fra Binotto.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel på podiet med Max Verstappen
Copyright Ferrari F1


Ferrari var ikke på podiet, da feltet kørte i Monaco for snart fjorten dage siden. Italienerne har dog været på podiet i sæsonens fem første løb, men det er ikke blevet til de sejre man havde regnet med. Derfor er presset steget enormt hos de italienske heste og det bliver spændende at se om disse tiltag kan få dem tilbage på sporet igen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco for 6.500 kr eller (meget) mere! Ingen snak om kørerskifte, endnu »