Mød BMF1 på Monza

BMF1 har en større delegation afsted til Monza. Det betyder blandt andet, at der vil komme ekstra mange nyheder på siden i denne weekend og at I kan møde os hernede.

Renault Espace billeder . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2017 klokken 12:08

Monza er BMF1's hjemmebane.
Det er det løb, gennem vores 12 årige historie, vi har besøgt mest. Kun et Formel 1 Grand Prix i København vil kunne overgå dette.

I år er vi den største delegation afsted, til Monza, nogensinde. Faktisk er vi så stærkt repræsenteret i presseområdet, at det kun er de helt store medier som Sky og RTL der har flere folk herinde.

Det betyder, at vi vil bringe ekstra ordinært mange nyheder i denne weekend, samtidig med, at vi samler meget nyt op, som vi vil bruge over den resterende del af sæsonen.

Noget andet vi tilbyder i denne weekend, er at I kan møde os, til en snak om hvad der sker i Formel 1 lige nu, når vi hver dag er nogle stykker, der stiller op til Formel 1 snak ved Fangio statuen, der ligger på indersiden af banen, fredag, lørdag og søndag klokken 12.

Fangio-statuen på Monza
Copyright BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spa for Fans Billedserie: Ny F2 racer præsenteret »