Monaco - I velgørenhedens lys

Presse-opbuddet er dobbelt så stort i Monaco så hvis man vil vise flaget for en god sag, så er Monaco stedet. BMF1 mødte flere organisationer som havde valgt at kigge forbi i den gode sags tjeneste

Fra Silverstone til Monaco på cykel . Copyright BMF1

Af: Jesper Hansen (jha@bmf1.dk) d. 2/6 2016 klokken 22:06

Flere velgørenhedsorganisationer havde fundet vej til Monaco i sidste weekend, og vi vil hér fremhæve to af dem vi mødte.

Starlight Foundation
Den første er The Starlight Foundation som er en organisation der giver meget syge børn nogle fantastiske oplevelser. Konceptet er at børnene ikke på forhånd ved hvad de skal på turen sådan at alt er en overraskelse undervejs. Det var smukt at se hvordan alle Red Bulls chefer og kørere tog godt imod børnene og gav autografer og kram hele vejen rundt.

Adrian Newey mødtes med de syge børn som Starlight havde inviteret til Red Bulls Media Station i Monaco 2016
Copyright BMF1


Starlight er i Monaco hvert år, og viser nogle børn rundt. Herunder ses et billede fra Monaco i 2013.

Monaco 2013
Copyright Daimler Benz



Silverstone 2 Monaco
Den anden organisation som vi vil fremhæve er en flok briter som hvert andet år cykler fra Silverstone banen til Monaco, så de er fremme i Monaco fredag eftermiddag og klar til at følge løbet.

Der bliver kørt omkring 160 km hver dag for at nå frem og vejret var heldigvis med gutterne i år. Organisationen samler bl.a. ind til en engelsk scleroseforening.
I danmark findes der flere lignende velgørenheds-cykelhold hvor stort set alle kan være med, fx Hjerterytterne (Hjerteforeningen), Cykel-nerven (Scleroseforeningen) og Hjælperytterne (Gigtforeningen).

Fra Silverstone til Monaco på cykel - disse gutter gjorde det på kun 8 dage og fik en velfortjent øl bagefter
Copyright BMF1


Deltagerne skal selv købe den cykel de vil køre på, hvilket naturligvis fører til et teknologikapløb som kun Formel 1 og motionscyklister forstår sig på! Manden til venstre på ovenstående billede, kom naturligvis kørende på en Carbon-racer fra...McLaren.

Jesper Hansen er BMF1 nye rejse- og livsstils-ekspert. Jesper har en fortid som Formel 1 rejsearrangør og har besøgt Formel 1 baner over hele verden. Senest var han med i Monaco og har taget et overflødighedshorn af observationer med omkring den livsstil der kun hører til hos de absurd rige, hvadend det drejer sig om både eller ure.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« RB forventer mere udbytte i Montreal Radio Ga Ga fra Monacos Grand Prix »