Nu kan du spille F1 på din mobil

Keder du dig tit mens du sidder i toget, bussen, til familiefesten, til møde eller andre steder, hvor man kun har en mobiltelefon i nærheden? Så frygt ej, hjælpen er på vej.

F12016 screenshot . Copyright Codemasters

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/9 2016 klokken 11:09

For nogle uger siden kunne I læse en anmeldelse, af det nye F12016 spil, som netop var blevet udgivet på det tidspunkt. Spillet blev udgivet til PC, Xbox one og PS4, hvilket var den version vi testede. Det er dog ikke altid, man kan være i nærheden af nogle af de spillemaskiner og hvad gør man så, hvis man har lyst til at spille F12016? Man venter lidt endnu, fordi så kommer spillet nemlig til Apple og Android apparater.

F12016 cover
Copyright Kim Kristensen


Det er ikke meget der er sluppet ud, andet end at Codemasters vil udgive spillet, så det kan spilles på mobiler der køre på de to styresystemer, samt til Apple TV. De lover dog, at man får samme billedkvalitet på ens mobil, som man ville gøre på en spillemaskine. Det er dog ikke sikkert, at man får den fulde oplevelse på mobilen, altså det kan være karriere delen ikke lige vare i ti sæsoner og sådan nogle mindre detaljer, men det overlever man nok.

F12016 screenshot
Copyright Codemasters


Den præcise udgivelsesdato er heller ikke offentliggjort endnu, men det skulle blive en gang i løbet af dette efteråret. Appen bliver i øvrigt en af dem man skal betale for, men prisen kendes ikke endnu. Det lyder dog lovende alt sammen og det lyder som noget, der kan redde en ud af de mest kedelige situationer. Tænk på, at man kan sidde til en familiefest og svigermekanikken, konen, onklen, mosteren, børnene, nevøen, hunden osv. bliver for træls at høre på, så er det bare frem med mobilen og køre noget F1. Det er da smart!

Nedenfor kan I se eller gense, den lille video, som blev brugt til at demonstrere billedkvaliteten til spillet på PS4, hvis I skulle have lyst til det.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli presser på Vettel ligger ikke på den lade side »