Nu kan vi grine sammen

De sidste fire sæsoner har de været dødsfjender, men nu kan Nico Rosberg og Lewis Hamilton grine sammen igen.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton. . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/12 2016 klokken 10:12

Nico Rosberg og Lewis Hamilton har en historie, der går langt tilbage, fordi de var holdkammerater tilbage i deres go-kart-tid. Her var de to kørere forholdsvis gode venner, men det kan man ikke sige de har været i de sæsoner, hvor de har kørt sammen hos Mercedes. Tiden hos Mercedes har været en meget omtumlet tid, hvor bølgerne har gået højt og været på grænsen til direkte krig. Derfor kunne man godt tro, at deres gamle venskab var ødelagt for altid, men det er bestemt ikke sikkert, mener Nico Rosberg.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


Verdensmesteren fra 2016 har nemlig kommenteret på sagen og han kan fortælle, at de to faktisk er begyndt at tale sammen igen og at de endda har grint sammen og den slags ting.

"Vores relation lige pt. er at vi fortsat har respekt for hinanden, men vi har da haft nogle hyggelige samtaler, siden jeg offentliggjorde, at jeg stopper karrieren. Vi har endda grint sammen, og hvem ved, måske ender vi med at blive gode venner igen, ligesom vi var i gamle dage," lyder det fra Nico Rosberg.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Det lyder godt, at de to tidligere konkurrenter er begyndt at komme på talefod igen, fordi det er aldrig rart at se et venskab blive revet i stykker. Rosberg og Hamilton er nok også selv glade for det, fordi de bor i samme bygning nede i Monaco og det er aldrig rart at bo dør om dør med en man ikke rigtig bryder sig om.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda: Her skal en ny aftale være på plads Bernie: Ingen kan slå Lewis »