Østrigs GP: Vejrudsigten

Vejret har drillet Formel 1 feltet en del mere i år, end de mange foregående år, men en bane der ser ud til at få en vejrudsigt, som langt de fleste for denne bane, er Red Bull Ring. Her ser alt ud som det så ofte gør, måske med et lille tvist.

Podiet i Østrig . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/6 2023 klokken 12:06

Red Bull Ring i Østrig, er ikke mest kendt for sine tørvejrsløb. Faktisk siges det, at det er yderst sjældent at man kan komme gennem en hel weekend her, uden regn.

I år er der heller ikke meget der tyder på, at Formel 1 feltet får en tør weekend. Faktisk tyder alt på, at de ikke vil opleve en eneste session i tørvejr, hvilket især er udfordrende, når det er sprintløb i denne weekend.

Fredag Denne dag ser det på ingen måde ud til, at der bliver noget tørvejr overhovedet. Varsel om heldagsregn, som til tider vil være ekstra tung. Temperaturen vil kun blive op til 24 grader, hvilket kan gøre kvalifikationen ekstra udfordrende.

Lørdag Her ser det ud til at blive noget bedre vejr. Dagsregnen skulle være skiftet ud med byger, men mange af dem, hvilket betyder at holdene, næppe kan komme gennem en hel session, uden at få lidt regn. Temperaturene dykker yderligere ned, med en forventet maksimal temperatur på 20 grader.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive den mildeste dag af de 3 dage, der bliver kørt i Østrig. Varsel om byger, dog lidt mere spredte end dem om lørdagen. Temperaturen stiger tilbage til 23-24 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Vejrudsigten Englands GP: Vejrudsigten »