Pastoren vil tilbage

Han mistede sit sæde til Kevin Magnussen i denne sæson, men Pastor Maldonado vil tilbage til Formel 1 i 2017.

Pastor Maldonado . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/6 2016 klokken 11:06

Pastor Maldonado så længe ud til, at være at finde i Formel 1-feltet i denne sæson, men sådan gik som bekendt ikke. Den venezuelanske kører mistede nemlig pludselig den økonomiske støtte han hidtil har haft fra hjemlandet i form af det statsejede olieselskab PDVSA. Det betød at han ikke kunne komme med de penge, som Renault forventede også blev Pastoren erstattet af Kevin Magnussen.

Pastor Maldonado
Copyright Lotus F1


Maldonado har dog ikke opgivet drømmen om Formel 1, så den 31-årige kører er i fuld gang med at finde en løsning, så han kan køre Formel 1 igen i 2017.

"Jeg arbejder meget hård og forsøger at få en fod ind flere steder, så jeg håber på at kunne køre Formel 1 igen. Jeg er åben overfor alt, men det ville være det bedste hvis der kunne findes noget i Formel 1, men jeg er forberedt, hvis det ikke sker," lyder det fra køreren fra Venezuela.

Billeder fra Spanien 2012
Copyright Williams F1


Pastor Maldonado nåede i første omgang at køre fem sæsoner i Formel 1, han fik nemlig debut tilbage i 2011. De tre første sæsoner kørte han for Williams, hvor han bl.a. hentede sin første og hidtil eneste sejr, da han vandt det spanske grand prix i 2012. Den sejr er i øvrigt også den hidtil eneste gang Maldonado har været på podiet. Efter de tre sæsoner hos Williams gik turen til Lotus, hvor han så var i to sæsoner.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt chassis til Palmer Force India med fokus på 2017 »