Rejs til Monza med BMF1.dk og Top Tours

BMF1.dk er igen i år med, når Top Tours sender et hold afsted til Italien, for at se det ægte Italienske Formel 1 Grand Prix, på den legendariske Formel 1 bane i Monza park. Og du kan komme med.

Monza 2022 . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2023 klokken 15:08

Der er næppe mange der er i tvivl om, at opleve Formel 1 LIVE, er noget man skal prøve som Formel 1 fan.

At opleve Formel 1 LIVE på den legendariske Monza bane, tæt på Milano, hvor der er fantastiske muligheder for at få en på opleveren, kan næppe blive meget bedre.

Oplevelsen vil blive ovenud fantastisk, skulle det lykkes for Ferrari at få en af deres kørere øverst på podiet, hvilket vil sætte gang i kirkeklokkerne fra Monza til Maranello.

Top Tours har et enkelt værelse tilbage, med plads til op til 4 personer, som kan blive dit, hvis du som den første slår til og ringer til Martin Bisp hos Top Tours på +45 51556558 eller sender ham en mail på: mb@toptours.dk

BMF1.dk har to mand med på turen og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer til at få den bedst mulige oplevelse.

Vi flyver med SAS, med afgang fra Kastrup d. 31/8 og hjem igen d. 4/9

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimis lille hemmelighed Breaking: HAAS forlænger med Magnussen »