Ricciardo: Han bliver verdensmester

Mesterskabskampen bliver afgjort i den kommende weekend og Daniel Ricciardo har et klart bud på, hvem der bliver verdensmester

Nico Rosberg, Lewis Hamilton og Daniel Ricciardo. . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/11 2016 klokken 10:11

På søndag køres det sidste løb i denne Formel 1-sæson, hvilket også betyder, at vi skal have fundet Formel 1-verdensmesteren for 2016. Lige pt. ligger Nico Rosberg nummer et og tyskeren har et forspring på 12 point ned til Lewis Hamilton, men briten lægger sig som bekendt ikke ned frivilligt. Derfor er der lagt op til en gigantisk duel om VM-titlen, en duel hvor det er meget svært at forudse en vinder, fordi det er motorsport og der kan ske så mange uforudsigelige ting.

Mark Webber drikker af Daniel Ricciardos sko.
Copyright Red Bull Contentpool


En person tør dog godt komme med sit bud på, hvem der bliver verdensmester. Daniel Ricciardo er nemlig sikker på, at Nico Rosberg hiver den hjem.

"Jeg har ingen favoritter, men jeg svarede Nico Rosberg, da jeg blev spurgt tidligere på året og det står jeg ved. Rosberg har simpelthen det bedste udgangspunkt. Man må også sige at både Nico og Lewis har haft en sæson, som gør at det ville være okay at de blev verdensmester. Vinder Lewis vil det være sådan en "Mega godt comeback,"-agtigt, mens en titel til Nico vil være sådan "Han har været der hele året,"-agtigt," lyder det fra Daniel Ricciardo.

Daniel Ricciardo og Christian Horner.
Copyright Red Bull Contentpool


Dermed kan man konkludere at der er uenighed hos Red Bull Racing, når det kommer til hvem af de to Mercedes-kørere, som har det bedste udgangspunkt. I går var Christian Horner ude at sige, at Lewis Hamilton har det bedste udgangspunkt, fordi han har alt at vinde, mens Nico Rosberg har alt at tabe. Det er heller ikke til at vide, hvem af de to Red Bull-folk der har ret, så det bliver spændende at følge weekendens forløb og se, hvem der ender som verdensmester når weekenden er omme.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault tror på Palmer Verstappen ingen flyvende hollænder »