Vettel: Vi vil skabe hvad som helst der er muligt

BMF1 deltog i pressekonferencen efter kvalifikationen til Italiens Grand Prix på Monza, og her havde vi lejlighed til at stille Sebastian Vettel, Ferrari, et spørgsmål, hvilket der kom et langt og uddybende svar på.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/9 2016 klokken 13:09

Efter lørdagens kvalifikation til det italienske grand prix på Monza – hvor Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg sluttede henholdsvis på P1 og P2 og Ferraris Sebastian Vettel på P3 – deltog BMF1 sammen med internationale medier i den efterfølgende pressekonference.

Her fik overtegnede mulighed for at stille følgende spørgsmål til Vettel:

”Sebastian, jeg vil gerne spørge dig, hvordan du håndterer den ret hårde kendsgerning, at samtlige tifosis forventer intet mindre end en sejr på deres egen hjemmebane?”

”Tjah… jeg synes det er helt normalt, at de altid ønsker det bedste, hvilket jeg også sagde inden denne weekend,” lød det fra Vettel.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


”Jeg tror, at Monza er kommet på det helt rigtige tidspunkt, for det er netop tidspunktet, hvor vi får den største support, og jeg tror, at det netop er tidspunktet, hvor vi har brug for det. Så det er fantastisk, og det giver os et ekstra boost.”


”Som du siger, vil folk være mest tilfredse med en sejr, men samtidig tror jeg også, at når vi ligger 9 eller 10 tiendedele bagud i kvalifikationen, så er der også mulighed for et mirakel. Men hvis du skal være realistisk, så må du også indrømme, at vi ikke går ind til løbet som favoritter,” understregede den tyske eksverdensmester.

”Vi vil selvfølgelig forsøge at skabe hvad som helst, som måtte være muligt, og i den forbindelse er jeg sikker på, at de (de italienske tifosis, red.) er både kloge og fair og værdsætter, at vi gør vores bedste i morgen. Det er jeg sikker på, at du giver os kredit for. Selvfølgelig er vores mål at vinde, det er altid det du stræber efter.”

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


”Dit mål er at vinde det hjemlige grand prix, og uden nogen tvivlt er Monza det bedste podium i hele mesterskabet, og at se det blive klædt i rødt vil sandsynligvis være den bedste kombination du kan få i morgen.”

”Så først og fremmest er alle øjne rettet mod starten, det første sving, første omgang, og så tager vi den derfra.”

”Det er dejligt at vide, hvad folk forventer, og det går vi selvfølgelig efter at opfylde, men man må ikke glemme, hvad det kræver. Det kræver en masse små skridt, der starter nu, og vi er fuldt ud klar over, hvor vi er og hvilken position vi starter fra.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere problemer for Ocon Italiens GP; løbsresumé: Rosberg vinder »