Wolff: Red Bull vil være ekstra motiveret

Ifølge, Toto Wolff, vil Red Bull være endnu mere ivrige efter succes i 2021 blandt andet baseret på den motivation som Honda og Verstappen sidder inde med.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 4/11 2020 klokken 17:11

Honda og Red Bull har allerede planlagt, at de vil lancere en ny motor i 2021, men udover det vil Red Bull også forbedre aerodynamikken på deres racer.

Toto Wolff er klar over, at deres østrigske konkurrent vil blive endnu stærkere i 2021, og det er noget, han har forholdt sig til.

“Vi bekymrer os altid, fordi man kan sige, at denne sæson har været vores stærkeste med den største afstand til konkurrenterne,” ifølge motorsport.com

“Max klarer sig også rigtig godt. Han får nok mere end det maksimale ud af bilen. Der er lidt deja vu i hver weekend, hvor vi har de her tre ‘amigos’ i fronten.”

Mercedes-chefen forudser, at Red Bull vil være ekstra motiveret i 2021. Udover det forventer teambossen også, at Honda vil give alt, hvad de har i deres sidste sæson med Red Bull.

“Næste år vil Honda give alt hvad de har, fordi det er deres sidste sæson, og alle hos Red Bull vil være motiveret. Sidst men ikke mindst, også Max,” lød det fra Mercedes-bossen.

Red Bull er stadig på jagt efter en motorpartner for 2022-sæsonen. Deres førsteprioritet er at overtage Hondas motorprogram.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas: Hamiltons strategi var fair Stroll hårdt ramt på psyken »