Bossen: Vi overvejede aldrig at stoppe

Krisen kradsede i sidste sæson, men Red Bull overvejede aldrig at trække sig fra Formel 1, siger Dietrich Mateschitz.

Daniel Ricciardo og Max Verstappen. . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/11 2016 klokken 11:11

Red Bull Racing havde en meget svær sæson i sidste sæson, fordi der var bare en del ting der gik dem i mod. For det første havde de mistet Sebastian Vettel til Ferrari og kombinationen af Daniel Ricciardo og Daniil Kvyat formåede blot at hente tre podieplaceringer og en samlet fjerdeplads i konstruktørmesterskabet.

Udover det var der en masse drama og ballade mellem Red Bull og deres motorleverandør Renault, fordi Red Bull ikke ville køre med deres motorer længere. Samtidig truede de med at forlade Formel 1, hvis de ikke måtte komme ud af kontrakten med Renault.

Daniel Ricciardo og Max Verstappen.
Copyright Red Bull Media


Her, et år senere, er chefen for det hele, Dietrich Mateschitz nu ude at sige, at Red Bull aldrig overvejede at trække sig fra sporten.

"Det var aldrig noget vi overvejede. Der var godt nok ting, som kunne have tvunget os til at gå i den retning, såsom at vi ikke kunne finde en motorleverandør, men der var ikke nogle hos os, som overvejede at vi skulle trække os," siger Mateschitz til den spanske avis Marca.

Dietrich Mateschitz med følge
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Det var nok også godt, at Red Bull ikke trak sig efter sidste sæson. I denne sæson er det blevet til to sejre, en masse podieplaceringer og i store dele af sæsonen, har Red Bull været de eneste som har kunne drille Mercedes. Krisen mellem det østrigske team og deres franske motorleverandør Renault er også begravet, idet folkene omkring Red Bull har været ude at rose den Renault-motor, som teamet har fået i denne sæson.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wehrlein ønsker at blive Manor bekymrer sig ikke »