Manor bekymrer sig ikke

Manor kan risikere at miste begge deres kørere, men det er nu ikke noget det lille britiske team bekymrer sig om.

Manor gutterne. . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/11 2016 klokken 11:11

Manor Racing har traditionelt set været et af de dårligste hold i Formel 1-feltet. Teamet fik sin debut tilbage i 2010, da det hed Virgin Racing og siden kom det så til at hedde Marussia F1 og efter det Manor. Ind til denne sæson havde teamet blot hentet to point i Formel 1, hvilket skete ved hjælp af den nu afdøde Jules Bianchi i Monaco tilbage i 2014. De to point var dog mere "held" end forstand, når man ser på teamets andre resultater, fordi de har aldrig været i nærheden af de gode resultater i løbet af en hel sæson.

De to Manor-racere.
Copyright Manor Racing


I år har de dog været godt med, Pascal Wehrlein har hentet et point og det har ikke virket som et kaotisk team, hvilket det har gjort før. Derfor skulle man tro de ville gøre alt for at beholde deres kørere, men sådan er det ikke.

"Det er ikke frustrerende på nogen måde overhoved, at vi ikke ved hvem der skal køre for os i næste sæson. Det er dejligt at få lov til at arbejde med unge kørere, som har store ambitioner. Vi har elsket at have Esteban Ocon og Pascal Wehrlein som en del på teamet, men hvis de ændre hos andre teams end os, så er det jo bare sådan det er. Så må vi bare ud og hente to andre kørere, som sikkert kan gøre det lige så godt," lyder det fra teams Dave Ryan.

Teamchef Dave Ryan Manor Racing
Copyright Manor Racing


For at pointere, hvor god en sæson Manor har haft, så har Pascal Wehrlein flere gange været i Q2, hvilket er rigtig flot. I de "gode" gamle Manor dage, var de stort set altid flere sekunder efter de nærmeste konkurrenter under kvalifikationen, så der har været store fremskridt i denne sæson. Udover det, så er teamet faktisk kun sluttet som nummer 21 og 22 en gang i denne sæson, hvilket ellers var de normale resultater tidligere og Pascal Wehrlein har fire placeringer i top 15, så det er rigtig flot af det lille team.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bossen: Vi overvejede aldrig at stoppe 2017 bilerne kan være nemmere at køre »