• Forside

McLaren går efter pole

Ifølge Norbert Haug, bliver McLaren nødt til at satse mere på en god kvalifikation, frem for at starte længere nede i feltet med masser af benzin på tanken. Det har vist sig, at være alt for svært for kørerne at komme op igennem feltet hurtigt nok.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/7 2006 klokken 09:07

McLaren har flere gange satset på at de andre kvalificerede sig med lette biler, så de selv kunne drage fordel af dette, ved at kvalificere sig med fulde tanke og dermed også starte længere nede på gridden.

Men denne strategi har vist sig at være ekstrem hård ved motorerne, hvilket har betydet, at de har måttet sænke farten for at skåne dem. Men det skal der nu gøres noget ved, ifølge Norbert Haug.

”Vi bliver nødt til at gå efter en kvalifikation helt fremme i feltet,” kom det i et interview med Mercedes Motorsportchefen op til Tysklands Grand Prix.

”Det er et meget vigtigt løb for os og det er meget vigtigt at vi kommer helt frem inden starten går.”

”Vi går klart efter et godt resultat, som vi også er fortrøstningsfulde for at vi får det, efter nogle gode test dage på Jerez i sidste uge,” kom det yderligere fra Haugh.

”En startplacering på de to første rækker, er det vi skal opnå, hvis vi vil gøre os nogle forhåbninger om at kunne vinde vores hjemme Grand Prix,” sluttede en noget presset Norbert Haug.

Og der er utvivlsomt et vist pres fra Mercedes ledelsen, som følge af teamets manglende resultater i denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER