• Forside

Webber ser frem til Hockenheim

Efter en noget rodet sæson for Williams, er man nu begyndt at kunne spore fremgang, en fremgang som Williams piloten Mark Webber tror vil kunne lede hen mod et ret interessant Tysk Grand Prix på søndag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/7 2006 klokken 09:07

Problemer med dækkene tvang Mark Webber til at trække sig ud af Frankrigs Grand Prix, selvom han var sikker på, at resten af bilen nok skulle klare løbet. Det vil den australske Formel 1 pilot nu bevise på Hockenheim.

”Jeg forventer at temperaturen i Tyskland vil blive noget nær den samme, som vi oplevede i Frankrig,” kom det fra Webber. ”Selve banen byder ikke på de helt store overraskelser og er ikke ligefrem en af de mest ophidsende baner at kører på.”

”Men når det er sagt, har den tidligere budt på nogle ret interessante løb over de seneste år, takket være den hurtige bageste langside, der ender lige i hårnålen. Her er der gode muligheder for at overhale,” tilføjede Webber.

Webber udtaler også, at han forventer der kommer mange tilskuer, som en direkte følge af Michael Schumacher og Ferraris nuværende superform.

Webber er sikker på, at Williams er på vej i den rigtige retning, til trods for det manglende resultat i Frankrig.

”Mine dækproblemer og Nico’s straf, betød at vi aldrig kom til at vise, hvor langt vi er nået med vores bil. Men det ændrer vi på, når vi indtager Hockenheim,” sluttede en optimistisk Webber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER