• Forside

Schumacher går efter hattrick

“Der skal ikke være nogen der er i tvivl om, at vi går efter endnu en sejr, når vi skal køre det Tyske Grand Prix på søndag,” udtalte den 7 dobbelte verdensmester forleden til sin hjemmeside. Således sætter han en tyk streg under sine ambitioner for det kommende løb.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/7 2006 klokken 10:07

Den nu 37 år gamle Michael Schumacher stiller til start til Tysklands Grand Prix, som farvorit til at tilføje endnu en Formel 1 sejr til sit imponerende CV, en sejr der måske kan blive hans sidste i Tyskland.

Schumacher har endnu ikke offentliggjort sine planer for 2007, men der er mange der er sikre på, at hvis det skulle lykkes for ham at vinde sit 8. verdensmesterskab i år, vil det også blive hans sidste sæson i Formel 1. Hvis det ikke lykkes, forventer de fleste også at han tager en sæson mere.

Med sejre i de to sidste løb, kommer Ferrari til Tyskland med selvtilliden i top. Massivt testarbejde og positive resultater med Bridgestone dækkene, er med til at få selvtilliden helt op. Det, sammen med det faktum at Schumacher kører i Tyskland foran sine utroligt mange fans, er kun med til at motivere ham yderligere.


Michael Schumacher: "Vi vinder igen i Tyskland!"

”Vi vil forlade Hockenheim som vindere. En sejr her, kan betyde meget mere end 10 point, hvis man ser på den psykologiske side af sagen,” kom det fra Schumacher. ”Vi er 100% koncentreret og vi vil ligge alt det pres vi kan, på konkurrenten, så vi kan vinde igen og får lukket hullet yderligere,” tilføjede han.

En ting er at Michael Schumacher vinder, hvilket utvivlsomt vil være at øge presset på Alonso, men hvis det også lykkes for Felipe Massa at komme ind foran spanieren, vil vi pludselig se presset blive øget på den forsvarende verdensmester i en sådan grad, at han virkelig vil blive sat på sit livs test, rent psykisk.

For os som tilskuere, er den nuværende udvikling kun ønskværdig, da man ikke med særlig stor sandsynlighed kan sige hvem der vinder de enkelte løb og slet ikke kan pege på en verdensmester endnu, som det ellers så ud til tidligere på sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER