• Forside

Todt har forlænget med Ferrari

Det er endnu ikke officielt, men det skulle være ganske sikkert, at Jean Todt har valgt at forlænge sin kontrakt med Ferrari for endnu en sæson. De fleste mener så også, at det betyder at Michael Schumacher tager endnu en sæson for Ferrari.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/7 2006 klokken 12:07

Under et interview med La Gazzetta dello Sport forleden, udtalte Ferraris præsident Luca di Montezemolo, at Todt vil forblive hos Ferrari i 2007.

Dog er der endnu ikke kommet en officiel meddelelse ud omkring aftalen, men at Montezemolo udtaler det, en så tæt på officielt som man kan komme det.

Montezemolo tilføjede også, at han var yderst tilfreds med det arbejde den nu 60 år gamle Todt havde udført i denne sæson indtil nu.

”Hvis vi ikke havde haft de problemer vi havde i Malaysia og Australien, ville vi have ført mesterskabet på nuværende tidspunkt,” kom det fra den italienske Ferrari præsident, der er sikker på, at holdet fra Maranello vil vinde det Tyske Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.