• Forside

Schumacher vil beholde Massa

Den 7. dobbelte Formel 1 verdensmester Michael Schumacher, vil beholde Felipe Massa som sin holdkammerat i 2007. ”Filipe gør et rigtigt godt job, så jeg vil meget gerne beholde ham som holdkammerat,” udtalte Michael Schumacher.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/7 2006 klokken 10:07


Schumacher mere end antyder med denne udtalelse, at han har tænkt sig at tage endnu en sæson, i den motorsportens konge klasse, angiveligt hvad enten han bliver verdensmester i år, eller ej.

”Der er mange, der gør den fejl, at de sammenligner Felipe Massa med hvad Rubens Barrichello og Eddie Irvine udrettede, efter at have kørt længe for Ferrari,” kom det fra Schumacher. ”Det er ikke ligefrem fair.”

”Man skal give folk den tid de har behov for, så de kan lære bilen og holdet rigtigt at kende, inden man kan udtale sig om hvor gode de egentligt er,” tilføjede tyskeren, der lader til at foretrække at tage endnu en sæson ved siden af Felipe Massa, frem for Kimi Räikkönen, som mange ellers mener, er på vej til Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER