• Forside

Endnu en aero opgradering til BMW

Op til det tyske Grand Prix i næste weekend, er BMW-Sauber endnu engang klar med en opdatering af deres aero pakke. I Frankrig kom de med de noget specielle vinger hen over hjulophængene, hvad finder de mon på denne gang?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/7 2006 klokken 09:07


Tysklands Grand Prix, er uden tvivl årets højdepunkt for BMW. Det er dog ikke kun fordi de nyder godt af, at være et tysk hold, med en tysk pilot på holdet, men hele atmosfæren omkring Hockenheim passer godt til holdet.

Hockenheim er også en af de baner, hvor det er muligt at overhale, hvilket kun gør banen endnu mere vellidt blandt piloterne.

BMW stiller dog endnu engang til start, med ret rimelige krav til succes. Kvalifikation indenfor top 10 og et par enkelte point med hjem, det er alt hvad de forlanger.
Dog bekymrer Toyotas seneste succes holdet, der ellers regnede med, at de havde styr på det Japansk/tyske hold.


Dr. Mario Theissen

”Toyota var helt klart stærke i Frankrig,” kom det fra dr. Mario Theissen. ”Men vi vil bibeholde vores fokus på udvikling, hvor vi mindst vil holde det på det niveau, vi har været på indtil nu, måske øge det yderligere.”

”Som tilføjelse til næse vingerne, vi introducerede i Frankrig, vil vi også komme med en ny aero pakke på Hockenheim,” sluttede Theissen, der mente, at de omtalte vinger, havde vist deres værd i Frankrig, trods de manglende resultater.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.