• Forside

Schumacher dobbelt så hurtig som Szisz

Da Ferenc Szisz vandt det første Franske Grand Prix for 100 år siden, kørte han løbet med en gennemsnitsfart på 101 Km/t, mens Michael Schumacher i år, kørte løbet med næsten den dobbelte hastighed, da han blev noteret for et snit på 200,97 Km/t.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/7 2006 klokken 09:07


Hastigheds reduktioner eller ej, så er der ingen der er i tvivl om, at det går stærkt i Formel 1. Men så igen. Kun dobbelt op på hastigheden, i løbet af 100 år, det er ikke så vildt igen.

At kører et løb med over 100 Km/t i snit, i en bil fra 1906 må siges at være noget af en præstation. Noget som Michael Schumacher nok ville have svært ved, i en Renault fra 2006.

Der skal nok ikke være nogen tvivl om, at Renault meget gerne havde set, at det var en af deres nye Renault Formel 1 biler, der havde vundet, men det ville Ferrari anderledes, så den helt store reklame værdi, der lå og ventede på Renault, smuttede for snuden af dem.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER