Renault kommer med opdateringer

Efter motorproblemer hos Red Bull og Toro Rosso i de fire første løb kommer Renault nu med en opdateret motor til det spanske Grand Prix.

Bahrains GP 2015 . Copyright Getty Images/Toro Rosso

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/5 2015 klokken 23:05

Red Bull og Toro Rosso har kæmpet en del med deres motorer i sæsonens første fire Grand Prixer. Det kan dog være slut nu. Renault har nemlig offentliggjort, at man kommer med en opdateret motor til det spanske Grand Prix.

Renault og Red Bull er blevet gode venner igen
Copyright Red Bull Photofiles


Ifølge Renaults Remi Taffin skulle den opdaterede motor gøre op med nogle af de problemer, den tidligere motor har haft. Herunder holdbarheden, der har været en mangelvare indtil videre hos Renault motoren.

”Den her tre ugers pause har givet os en mulighed for at se på alle informationerne fra de første fire løb. Vi har arbejdet i døgndrift for at kunne løse de problemer, der har været, så vi kunne have en ny opdateret motor klar til det spanske Grand Prix. Vi ser frem mod Spanien, så vi kan se, om vores hårde arbejde har båret frugt,” udtaler Taffin.

Intern Red Bull kamp
Copyright Red Bull Photofiles


Ny motor til begge de to Red Bull teams samt en ny aerodynamisk pakke til Red Bull Racing. Det skal nok blive spændende at følge de røde tyre i den kommende weekend.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren præsenterer ny bemaling Bottas griner af rygterne »