Bottas griner af rygterne

Valtteri Bottas synes, det er ret underholdende med alle de rygter om hans fremtid. Sandheden er, at intet er på plads endnu.

Bahrains GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/5 2015 klokken 16:05

Forleden kunne du her på BMf1 læse en artikel om, at Ferrari boss Maurizio Arrivabene kom med et meget åbent svar på spørgsmålet om, hvorvidt Valtteri Bottas allerede har skrevet under på en forhåndsaftale med Ferrari. En kontakt, som skulle træde i kræft, når Kimi Räikkönen en gang stopper i det italienske team.

Billeder fra Red Bull Ring søndag
Copyright Williams F1


Nu er Bottas selv ude og kommentere på rygterne, og han syntes det er yderst underholdende med alle de historier om hans fremtid. Mest fordi han selv ved, hvad der er rigtigt og forkert.

”Jeg har hørt mange historier. Nogle af dem er faktisk ret underholdende, fordi jeg selv ved, hvilke der er rigtige og forkerte. Der er mange folk, der finder på rygter lige pt., men sandheden er, at jeg lige nu kun fokuserer at få det meste ud af mit nuværende team,” udtaler Bottas.

Barcelona test 19.-22. februar
Copyright Pirelli


Som tingene ser ud lige nu, er Bottas uden kontrakt for 2016. Han ønsker dog ikke at fortælle, om der forgår samtaler om en kontraktforlængelse med Williams, eller om han forhandler med et andet team.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault kommer med opdateringer Spaniens GP: 1. frie træning: Dobbelt Mercedes »