• Forside

Midland bekræfter Hamilton forhandlinger

Efter det nu er blevet officielt, at Williams F1 skal køre med kundemotorer fra Toyota, er det også blevet officielt, at Midland skal finde en anden motorleverandør. Mercedes kunne være et emne.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/7 2006 klokken 10:07

Som man kunne læse her på Danmarks hurtigste Formel 1 side, for et par uger siden, er der meget der tyder på, at det nye store håb for Formel 1, briten Lewis Hamilton, vil få sin Formel 1 debut hos Midland F1 i 2007.

MF1’s motorsportsrådgiver, den tidligere Formel 1 pilot Johnny Herbert, har i et interview med Formula 1 Live bekræftet, at Mercedes er en oplagt kandidat til at levere holdets motorer i 2007 og at Hamilton er med i den aftale.

”Cosworth er selvfølgelig et af de emner vi kikker på, men Mercedes ser nu også ret interessant ud,” kom det fra den engelske tidligere Formel 1 pilot, der også har været at finde hos Audi under Le Mans, hvor han konkurrerede mod Tom K.

”Vi har i nogen tid vidst, at Williams og Toyota havde indgået en aftale, der så vidt jeg ved, blev underskrevet allerede i juni måned,” siger Herbert. ”Men da det ikke var officielt endnu, har vi ikke kunnet sige noget.”

”Aftalen med Toyota har på ingen måde været billig, så vi vil meget gerne finde en lidt bedre finansieret løsning for 2007,” sluttede han med klar antydning af, at Mercedes er villig til at give rabat på deres motorer, hvis de tager Hamilton ind som læredreng i et år eller to.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER