• Forside

Toyota var tilfredse

Når ens ene kører starter fra plads 20 og slutter i pointene, mens en anden kører slutter på plads ni efter et sammenstød og fire pit stop, så kan man godt være tilfredse. Det er de også hos Toyota.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/7 2006 klokken 19:07

Jarno Trulli sagde efter sin flotte opkørsel til plads 7, at

”Som altid bringer Tysklands Grand Prix et uventet resultat og denne weekend gik ikke som vi havde håbet på. Det var uheldigt, at vi ikke kvalificerede os bedre i går. Selv om jeg startede bagerst på gridden, så kan vi være meget glade for præstationen af bilen og det fantastiske resultat.”

”Jeg havde en fantastisk start og kunne overhale en masse, hvilket gjorde løbet spændende for mig. Vores løbspace var hurtig og vi kan være godt tilfredse med resultatet. Jeg skylder teamet stor tak fordi bilen var konkurrencedygtig og jeg tror vi har en del potentiale i bilen og gode muligheder for at komme tilbage i de kommende løb.”


Jarno Trulli kørte et godt løb i dag

Ralf Schumacher var mindre glad for hans løb. Fire pit stops og en slutplacering lige udenfor pointene. Forståeligt nok var Ralf ikke særlig glad.

”Det var en meget skuffende weekend for os fordi vi kunne have opnået et meget bedre resultat. Starten af løbet var ret svært og så havde jeg det uheldige sammenstød med David Coulthard i det tredje sving. Dækkene blokerede og jeg kunne ikke styre væk fra ham. Det er hvad der sker i racing.”

”Resultatet var uheldigt for holdet, der har arbejdet hårdt på at få os fremad. Men jeg tror, at hvis vi kunne have fulgt vores normale strategi, så kunne vi have nået podiet. Som man kan se fra Jarnos præstation, så har vi vist, at det var en mulighed. Jeg ser frem til Ungarn for at gøre det bedre her.”

Tsutomu Tomita, Toyotachefen, sagde

”Resultatet af løbet var uheldigvis ikke så godt som vi havde håbet på. Men jeg nød virkelig at se vores to biler overhale de mange biler i feltet. Det mest positive for mig var at se Jarno køre sig op fra plads 20 til plads syv. Jeg er meget sikker på, at vi baseret på dagens løb kan fortsætte den positive fremgang, så vi kan være oppe blandt topholden.”