• Forside

Ferrari tog mesterskabschancen tilbage

Efter Renaults dårlige løb er Fernando Alonsos tidlige run-away-championship nu åbent igen. Michael Schumacher har nu chancen for selv at afgøre om han vil være verdensmester i 2006.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/7 2006 klokken 21:07

Med 11 points forskel og den smalede forskel imellem 1. og 2. pladsen i resten af sæsonen på 12 point kan Michael Schumacher blive verdensmester ved at vinde resten af sæsonens løb, selv om Fernando Alonso slutter på plads 2.

Michael Schumacher sagde efter hjemmebanesejren, at

”Super! Jeg kan slet ikke finde alle de rosende ord, som bil-motor-Bridgestone pakken og holdets præstation har fortjent. Vi har arbejdet hårdt på Paul Ricard testen sidste uge og jeg er meget glad for, at arbejdet nu har båret frugt. Jeg ønsker at takke Felipe, der kørte et stort løb i dag. Det var meget vigtigt at vi tog så mange point fra vores største konkurrenter i dette løb.”

Michael Schumacher og Felipe Massa på podiet. Billedet er dog fra det amerikanske Grand Prix på Indianapolis

Felipe Massa tog på ny en tur op på podiet med en flot andenplads. Han sagde efter løbet, at

”Vi gjorde et bedre job end vi havde forventet. Jeg opdagede i går morges, at vi havde en rigtig god løbs-pace; specielt farten på gamle dæk overraskede. Jeg var derfor overbevist om, at vi ville have en endnu stærkere bil i løbet. Det var også sådan det endte. Nu er det vigtigt for os, at vi kan fortsætte med at bevæge os fremad med den samme styrke og den samme koncentration til slutningen af mesterskabet. Jeg håber, at vi kan gentage vores præstation om syv dage i Budapest.”