Nico og Lewis: Nye starter vil ryste posen

De to Mercedes kørere mener, at de nye startregler vil gøre, at posen bliver rystet, så vi får masser af spænding i starterne fremover.

Canadas GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/7 2015 klokken 22:07

De to Mercedes kørere, Nico Rosberg og Lewis Hamilton, mener, at den nye startprocedure vil kunne ryste posen, så vi fremover vil få mere spænding i starten af løbene.

Williams tog starten
Copyright Williams F1 Team


Rosberg mener, at det faktum, at kørerne ikke længere må modtage hjælp fra pitten i forbindelse med starterne, er det, der skal til for at gøre det hårdere for kørerne og åbne op for mere spænding i starten af løbene.

”Det skal nok blive godt, det her. Det er lige det, der skal til for at gøre starterne mere spændende. Det ville gøre starten mere uforudsigelig,” siger Rosberg.

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Lewis Hamilton er også med på, at regelændringen kommer til at skabe mere spænding. Verdensmesteren mener dog også, det vil skabe mere ballade i starten.

”Normalt kan vi få af vide, hvad vi skal gøre for at få en god start. Det kan vi ikke mere, det er op til os selv fra nu af. Det kan gøre, at mange får en direkte dårlig start, hvor de enten kommer for langsomt afsted eller har en masse hjulspin,” udtaler Hamilton.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG


Det bliver spændende at se, hvordan starten til det belgiske Grand Prix forløber. Ja, Hamilton har ret i, at det vil gøre, at nogle af kørerne får en dårlig start, men er det ikke det, der er meningen med de nye regler? Er det ikke meningen, at vi skal have skilt fårene fra bukkene, så starten afhænger af kvaliteten hos den enkelte kører og ikke af hjælpen fra hans team?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams: Vi gjorde det rigtige Arrangør: Russisk GP ikke i fare »