• Forside

Våd dag på Jerez

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/1 2006 klokken 11:01

Lørdagens afsluttende test på den spanske Jerez bane blev en noget våd affære for de deltagende hold, hvilket var planen.


Kun McLaren, BAR Honda og Red Bull satte en bil ind til test i det våde føre - en test McLaren kom klart bedst ud af, da Pedro de la Rosa slog Rubens Barrichello med mere end et sekund.

Den kunstig våde bane, var afslutning af en uges testarbejde, hvor regnvejrs opsætningen af de nye komponenter skulle testes.


Pedro de la Rosa
De la Rosa var en særdeles aktiv Herre på banen, med 101 omgange. Men ikke nok med det, var det spanieren, der var den hurtigste mand på banen i den modificerede McLaren.
”Vi har haft en utrolig konstruktiv uge, hvor fokus har været på Michelin dækkene,” kom det fra en tilfreds de la Rosa. ”Vores testarbejde, har givet os et ret godt indblik i, hvordan de nye dæk fungerer,” tilføjede han.
”Dagens regnvejrstest har også været særdeles nyttig, da man med en kontrolleret mængde vand, kan finde frem til nøjagtig hvordan dækkene fungerer,” kom det yderligere fra de la Rosa.
”Det går godt med fremgangen omkring udviklingen af vores nye bil, hvor kun mindre software problemer har meldt sig på banen,” tilføjede en optimistisk Pedro de la Rosa, der satte veteranen Rubens Barrichello godt og grundigt på plads, da han kørte over et sekund hurtigere end brasilianeren.
Holdene genoptager deres testarbejde på tirsdag, hvor Honda, Toyota, Midland og Williams har meldt deres ankomst på Jerez.


Onsdag skulle BMW Sauber, McLaren, Red Bull og verdensmestrene fra Renault også finde vej til den spanske bane, der så vil blive godt fyldt op.

Placering Hold Pilot Bedste tid Omg.
1 McLaren Pedro de la Rosa 1:28.451 101
2 Honda Rubens Barrichello 1:29.617 95
3 Red Bull Christian Klien 1:29.842 83

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.