Bedøvelses-indbrud stopper ikke Button

Jenson Buttons manager har udtalt, at Button er klar til at køre på Spa, til trods for hans oplevelse i sommerferien, hvor han blev bedøvet under et indbrud i det sommerhus, han opholdt sig i.

Malaysias GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/8 2015 klokken 10:08

Jenson Buttons sommerferie startede ikke helt efter planen, da han og hans hustru samt nogle venner blev udsat for et meget ubehageligt indbrud i det luksussommerhus, som de havde lejet i Saint-Tropez.

Parret vågnede lidt groggy op og kunne konstatere, at sommerhuset var blevet endevendt i jagt på hovedsagligt smykker. De udbudne gæster havde endda været inde i selve det rum, hvor parret sov, hvilket er med til at bakke op om bedøvelsesteorien.

Under indbruddet blev Jessica Buttons forlovelses ring blandt andet stjålet. Ringen skulle have en værdi på intet mindre end £250.000, eller omregnet til danske kroner ca. 2,5 millioner kroner.

Som følge af bedøvelsen har der efterfølgende været spekulationer fremme om, at Jenson ikke ville stille til start i Belgien efter sommerferien, men det afvises nu.

”Jenson er ikke påvirket af indbruddet og vil uden tvivl stille til start i Belgien,” lyder det fra Buttons manager, Richard Goddard.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas tæt på Gutierrez ”Det er mediernes skyld!” »